Les empreses clientes del SC Trade Center tindran accés al núvol tecnològic


  • Comparteix:

Doñate i Porqueras, d'esquerra a dreta, han segellat l'acord

Doñate i Porqueras, d'esquerra a dreta, han segellat l'acord

El SC Trade Center amplia els recursos que posa a disposició de les empreses gràcies a l'acord de col·laboració amb l'Associació d'Empresaris de Cloud Computing de Catalunya (ACECCAT). El conveni, signat aquest dijous, permetrà que les companyies puguin accedir a la tecnologia que desenvolupa aquesta agrupació de manera que l'ACCECAT tindrà accés a 'la realitat empresarial'.

Aquesta col·laboració es traduirà en un espai ubicat a les instal·lacions del SC Trade Center on els clients del centre de negocis puguin descobrir i aplicar les diferents aplicacions que treballa l'associació d'empreses que es dediquen l'anomenat núvol tecnològic.

La directora corporativa del SC Trade Center, Alèxia Porqueras, ha destacat els beneficis que aquest conveni implica per a les dues parts. Amb aquesta unió, el centre podrà ampliar els serveis que ofereix als seus clients en un àmbit que fins ara no tenia.

Alèxia Porqueras

Diem que innovar vol dir que el client tingui els serveis que necessita. Però pel que fa la tecnologia ens ho aportarà ACECCAT. Guanyem nosaltres, guanyen les empreses i guanya la ciutat.


De la seva banda, l'associació empresarial guanyarà un contacte directe amb el món empresarial. El president de l'entitat, Ferran Doñate, ha posat en valor el contacte amb el dia a dia de les empreses que permet aquest conveni. Doñate ha afegit que per ells és una manera de 'tocar de peus a terra' i conèixer les necessitats de les companyies i aportar solucions tecnològiques.

Ferran Doñate

Els tecnòlegs vivim al món de les idees. Volem tocar de peus a terra i estar disponibles pel món empresarial. Que puguin descobrir la tecnologia i la puguin aplicar.


La gestió empresarial, els nous processos industrials i les noves formes de finançament són els segments de negoci on ACECCAT pot fer aportacions als clients del SC Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.