Joan Franquesa, nou president de Sant Cugat Empresarial


  • Comparteix:

Nova Junta de Sant Cugat Empresarial

Nova Junta de Sant Cugat Empresarial

Joan Franquesa ha estat escollit com a nou president de Sant Cugat Empresarial (SCE) per unanimitat, en l'única candidatura que es presentava. Franquesa vol treballar per promoure el Vallès Occidental com a potència econòmica i seguir una línia de continuïtat respecte l'anterior junta, encapçalada per Frederic Boix, que després de 10 anys al capdavant de l'associació ha dimitit per motius personals. La jornada corporativa de l'associació d'aquest dijous a l'Hotel QGAT ha servit també per nomenar Boix president d'honor de l'entitat.

El president entrant considera que el 'lobby' que presideix ha de seguir sent un referent al món empresarial santcugatenc i aposta perquè el pes de la ciutat sigui major a la comarca. En aquest sentit, Franquesa creu que el Vallès Occidental ja té una força econòmica destacada, però que cal representar-la més contundentment.

Franquesa creu que un dels grans reptes que afronta aquest mandat, de tres anys, és fer que les grans empreses establertes a Sant Cugat actuïn com a part de la ciutat.

Joan Franquesa

Crec que el repte és que la gran empresa entengui que, a part de treballar a Sant Cugat, ha de ser de Sant Cugat.


El president sortint i actual president d'honor de SCE, Frederic Boix, ha fet una valoració positiva dels 10 anys en què ha presidit l'entitat i ha subratllat la capacitat que ha tingut per agrupar les empreses de la ciutat i altres entitats.

Frederic Boix

Sant Cugat ha aconseguit una cosa excepcional: aplegar tot un univers d'empreses grans, mitjanes i petitets i entitats.


140 empreses estan associades a Sant Cugat Empresarial.

La nova junta de SCE
La nova junta de SCE està presidida per Joan Franquesa (Petra) i té com a vicepresidents Concepció Curet (GlobalMed), Manel Farré (Catalana Occident) i Juanjo Martínez (Networkia). Eduard Torres (ETL Advocats) és el nou secretari, mentre que el càrrec de tresorer l'ocuparà Juan Knuth (Palex). La resta de vocalies les ocupen Joan Alsina (Acceso Corporate Partners), Helena Aranyó (Cugat Natura i Inverfiatc), Eva Blanco (HP), Ricard Casas (ISS), Judith Invers (Banc Sabadell), Juan Luis Velasco (Lubrizol), Albert Pitarch (Larc It Dealer Office), Santiago Sabatés (Eurofragance) i Olga Velasco (Marcove).

A banda dels vocals electes, també hi ha vocalies reservades per a entitats i institucions, com l'Ajuntament, Esade i Sant Cugat Comerç, que encara s'han de definir.

Vinculació amb el FC Barcelona
El nou president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, ha estat vicepresident de l'entitat des de l'any 2005 i és president de la companyia Petra Consulta i soci fundador de BCN Panama Consulting. Llicenciat en Dret i especialitzat en qüestions d'Urbanisme, Franquesa va ser vicepresident del FC Barcelona entre 2005 i 2009, amb Joan Laporta com a president.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.