La Cambra d'EEAC neix amb la voluntat d'acostar emprenedors i empresaris


  • Comparteix:

Alexandre González, president de la CEEAC i Edgar Jordà, Director General d'EsadeCreapolis / Foto: Cambra d'Emprenedors

Alexandre González, president de la CEEAC i Edgar Jordà, Director General d'EsadeCreapolis / Foto: Cambra d'Emprenedors

La Cambra d'Emprenedors i Empresaris, Associació Catalana (CEEAC) neix amb l'objectiu de crear sinergies entre el sector empresarial i els nous emprenedors per accelerar la creació de nous projectes. Es tracta d'una associació sense ànim de lucre que sorgeix d'antics membres de la Jove Cambra. L'exdirectiu de la Caixa d'Enginyers Alexandre González és el president de l'associació.

González ha explicat a Cugat.cat que un dels principals reptes de l'entitat és trencar la distància que hi ha entre emprenedors i empresaris.

Alexandre González

Nosaltres el que volem és trencar l’espai físic que hi ha quan aixeques una primera o segona ronda en un espai d’emprenedoria. Quan els emprenedors són a baix a la tarima i els empresaris a la grada ja es marca una distància. Si l’emprenedor no és un bon orador té problemes perquè els empresaris al cap de cinc minuts desconnecten.


La presentació ha comptat amb la participació de l'exsubdirector de Triodos Bank, Joan Antoni Melé, que és el nou assessor en qüestions d'ètica empresarial de l'associació. Melé abordarà la línia anomenada 'cambra conscient', que vol impulsar projectes amb responsabilitat social.

Dilluns, la CEEAC va signar un conveni amb EsadeCreapolis per donar el tret sortida a l'inici de la feina de la nova entitat. Can Ninot, INpulsa i Sant Cugat Empresarial (SCE) formen part dels més de 30 convenis de col·laboració que ha firmat la CEEAC amb entitats públiques i privades.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.