Tres empreses de Sant Cugat reben avui els Premis Cambra 2015


  • Comparteix:

Entrega de Premis Cambra de l'edició anterior / Foto: Cambra Terrassa

Entrega de Premis Cambra de l'edició anterior / Foto: Cambra Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa lliurarà aquest dijous els guardons dels Premis Cambra 2015 a les empreses guanyadores. D'entre les 13 empreses guardonades, es troben tres santcugatenques: Manusa Gest, Integrated Service Solutions i NinaStudio. L'acte, que anirà presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig i Godes, tindrà lloc al Centre Cultural de Terrassa a les vuit del vespre. Després de l'acte, es farà un sopar relacional.

Els Premis Cambra reconeixen la tasca d'empreses de la demarcació que han dut a terme iniciatives destacades en algun dels àmbits estratègics de l'activitat empresarial.

En el marc d'aquest acte, també es lliurarà la insígnia d’or de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa a Frederic Boix i Serra, fins ara president de l'Associació d’Empresaris de Sant Cugat, i el premi Cambra al Lideratge Empresarial a Ramon Comellas i Ramon Pons, fundadors del Grup Circutor, per la seva trajectòria professional.

Empreses santcugatenques que han estat guardonades als Premis Cambra 2015

- Manusa Gest: premi a la Trajectòria Internacional Consolidada. És una empresa dedicada al disseny, fabricació, instal·lació i manteniment de portes automàtiques i sistemes de control d'accés per a hospitals, aeroports, oficines i altres edificis i infraestructures.

- Integrated Service Solutions (ISS): reconeixement al Compromís i la Sostenibilitat. És una companyia de serveis generals integrats per a edificis en els àmbits de la neteja, serveis auxiliars i restauració, entre altres.

- NinaStudio: reconeixement a l'Empresa de Nova Creació, especialitzada en educació de la veu i en el mètode Pilates de la cantant i actriu Nina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.