S'incorporen a l'Ajuntament els 79 treballadors del quart Pla d'Ocupació


  • Comparteix:

Rebuda dels participants a l'ajuntament

Rebuda dels participants a l'ajuntament

Els 79 nous treballadors del quart Pla Municipal d'Ocupació ja s'han incorporat a l'Ajuntament. Les persones seleccionades estaran a la plantilla municipal fins al 30 de desembre.

En aquesta convocatòria del pla d’ocupació s’hi van presentar 409 persones i era la primera vegada que es flexibilitzaven els criteris d’accés per prioritzar la contractació dels aturats majors de 45 anys. Precisament, 45 dels 79 treballadors contractats (el 57%) són majors de 45 anys. Segons dades del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), el 33% de les persones contractades en un pla d’ocupació es reinsereixen al mercat laboral durant els sis mesos posteriors a la participació al pla.

El 4t Pla Municipal d’Ocupació té un pressupost de 700.000 euros, finançats per la Diputació de Barcelona. D’aquests diners, 196.000 euros corresponen al programa complementari de suport a l’economia local de la subvenció concedida el 2014, i els 523.000 restants estan adscrits a l’edició del 2015 del mateix programa.

Amb la incorporació d'aquestes 79 persones, l’Ajuntament ha contractat 262 aturats a través dels diferents plans d’ocupació que han obtingut el finançament d’administracions com la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya. En el primer pla, impulsat el 2012, es van contractar 43 persones; en el de 2013 se'n van contractar 42 i l'any passat aquesta xifra va arribar a les 98 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.