Preinscripció oberta per als cursos municipals de reactivació laboral


  • Comparteix:

Servei d'Ocupació Municipal (SOM) / Foto: Santcugat.cat

Servei d'Ocupació Municipal (SOM) / Foto: Santcugat.cat

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) té obertes les preinscripcions d'una quinzena de cursos de reactivació laboral que es desenvoluparan aquest mes i l'octubre. Les ofertes de treball a Internet, com aprendre idiomes i els psicotècnics dels processos de selecció, són algunes de les temàtiques que s'aborden en aquests cursos.

Els cursos comencen aquest dimecres i finalitzen el 29 d'octubre. La iniciativa del SOM permet oferir eines a persones que vulguin reactivar-se en l'àmbit laboral a través de cursos que van dels 60 minuts a les tres hores.

Altres temes que tracten els cursets són la intel·ligència emocional, la reivenció professional i les entrevistes per Skype.

La informació del cursos es pot obtenir al web del SOM, que atén només amb cita prèvia i funciona de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues de la tarda. Els interessats també poden trucar al 010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.