Carme Ruscalleda, plat fort de la 7a Jornada d'Emprenedoria de Sant Cugat


  • Comparteix:

La 7a Jornada d'Emprenedoria, organitzada per la Cambra de Terrassa, l'Ajuntament i EsadeCreapolis, tindrà lloc el 15 d'octubre al Teatre-Auditori amb el títol 'Cuina el teu projecte'. La trobada estarà especialment orientada a l'emprenedoria i a les experiències innovadores aplicades al sector de l'hostaleria i la restauració. Entre els ponents i empresaris convidats, hi destaca la cuinera Carme Ruscalleda, que serà la ponent de la conferència central.

Per cinquè any consecutiu, el Teatre-Auditori acollirà aquesta jornada que celebra la 7a edició i que s'ha consolidat com a referent a la comarca amb una participació mitjana de 800 persones.

El director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Joan Prats, està convençut que la jornada potencia el dinamisme de l'emprenedoria del sector i que està plenament consolidada.

Josep Prats

Estem convençuts que fem una activitat on l'emprenedoria té aquest dinamisme, una presència realment consolidada i significativa.


El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha subratllat que l'emprenedoria a Sant Cugat i a la comarca ha viscut una embranzida important els darrers anys i que ha estat, sobretot, gràcies a la col·laboració entre entitats i institucions que han entès que tots junts fan més força si coincideixen amb els objectius.

Carles Brugarolas

L'emprenedoria a Sant Cugat i la comarca han viscut una embranzida important els darrers anys i l'ha viscut sobretot per aquesta col·laboració entre entitats i institucions.


La jornada començarà a les nou del matí i tindrà conferències d'experiències d'empreses com Europastry, Frit Ravich i Casa Ametller. El plat fort serà la conferència central a càrrec de Carme Ruscalleda, a les onze del matí, que anirà seguida per un espai de networking.

A la tarda els assistents podran escollir entre dues activitats: aprendre a finançar el seu projecte o conèixer experiències de sostenibilitat en el sector de la hostaleria i la restauració.

El Sant Cugat Empresarial s'afegirà a la iniciativa en la propera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.