El 3r concurs d'emprenedoria i economia social doblarà premiats


  • Comparteix:

Aquests són alguns dels guanyadors de l'edició anterior

Aquests són alguns dels guanyadors de l'edició anterior

La tercera edició del concurs d'emprenedoria i economia social que promou el consistori destinarà 80.000 euros per tirar endavant els projectes seleccionats, que enguany passaran de quatre a vuit. Les propostes es poden presentar fins al 19 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) o bé per correu electrònic a oae@santcugat.cat.

Els projectes han de tenir un mínim de dos promotors i un dels integrants de l'equip ha de portar un mes en situació d'atur. Aquests són els requisits mínims per participar al certamen, que també tindrà en compte la participació de persones aturades majors de 45 anys.

Els projectes que tirin endavant s'hauran de comprometre que el 75% dels treballadors que es contractin en un futur provinguin del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

Els 80.000 euros de premis es repartiran de la següent manera: 1.000 euros pels projectes escollits, 2.000 euros quan el projecte es constitueixi en empresa i 7.000 euros més en funció dels objectius que s'assoleixin. Altres ajuts que rebran els projectes guanyadors són l'acompanyament d'un equip expert per a la posada en funcionament i consolidació del projecte durant nou mesos i disposar d'un espai de co-working en un dels centres d'emprenedoria de Sant Cugat, durant aquest període.

L'edició anterior va premiar quatre projectes.

Es poden consultar les bases del concurs i l'imprès d'inscripció aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.