Vendrell veu correcte el decret de terrasses però demana revisar-lo a l'estiu


  • Comparteix:

Les terrasses ja es regulen per l'horari d'hivern

Les terrasses ja es regulen per l'horari d'hivern

El president del Gremi de Restauradors, Xavier Vendrell, veu bé els nous horaris d'hivern, que allarguen mitja hora la presència de terrasses, però assenyala que de cara l'estiu cal revisar-los ja que creuen que la restricció d'enguany els ha perjudicat. Pel que fa a les zones amb horari específic, l'entitat hi està en contra tot i que reconeix que són 'zones conflictives' per la proximitat amb els veïns.

L'associació que aplega els bars i restaurants de la ciutat considera correctes els horaris de terrasses fixats en el decret municipal que ha entrat en vigor aquest dijous. El president del gremi i responsable de El Mesón, Xavier Vendrell, ha apuntat, de tota manera, que entre l'octubre i l'abril l'activitat a les terrasses és molt reduïda i que la incidència de la regulació és molt menor.

Xavier Vendrell

Els horaris ens semblen correctes perquè a l'hivern no podem explotar les terrasses al màxim. Haurem de tornar a lluitar pels horaris d'estiu, que és el que preocupa al restaurador.


L'entitat lamenta però entén l'ordenació de les terrasses a espais considerats específics com la plaça del Doctor Pila, el carrer d'Elies Rogent, la zona del Trade Center, l'entorn del Mercat Torreblanca, l'hipòdrom de la carretera de Rubí i la plaça d'Augusta. Com ha explicat el president del gremi, Xavi Vendrell, comprenen que són zones amb característiques especials però assenyalen que els negocis en surten perjudicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.