Avancen a bon ritme les obres del Mercadona del Volpelleres Centre


  • Comparteix:

Imatge de la visita a les obres / Foto: Localpres

Imatge de la visita a les obres / Foto: Localpres

Les obres per ubicar un Mercadona al Volpelleres Centre avancen a bon ritme i el nou supermercat obrirà les portes a finals d'any. L'alcaldessa, acompanyada d'altres membres de l'equip de govern, ha visitat aquest divendres els treballs, així com el nou pas soterrat per a vianants del costat de l'estació del barri, el parc de Can Canyameres i la biblioteca Miquel Batllori. El consistori també té previst instal·lar al costat del Mercadona un nou mercat municipal amb productes frescos.

L'Ajuntament va adjudicar a Mercadona l'explotació de l'espai per a supermercat que hi ha a l'edifici Volpelleres Centre. L'establiment té 1.600 metres quadrats i suposa una inversió de 2,7 milions d'euros per part de l'empresa. El consistori espera que l'arribada d'aquest supermercat contribueixi a dinamitzar comercialment aquesta zona i a consolidar-la com una nova centralitat de Sant Cugat. De fet, espera que sigui un motor d'atracció per implantar altres activitats en els locals comercials que té l'edifici del Volpelleres Centre. A més, l'Ajuntament espera poder obrir un mercat municipal, com ha succeït al Mira-sol Centre. La intenció és començar l'adequació del nou mercat després de l'obertura del Mercadona.

D’altra banda, també s’estan duent a terme les obres de millora per accedir en vehicle privat a l’edifici Volpelleres Centre. Concretament, s’està adequant l’aparcament exterior de l’estació de FGC de Volpelleres perquè doni servei a aquest complex comercial. Aquest aparcament tindrà unes 100 places, que se sumaran a les 90 places soterrades que actualment ja disposa l’edifici Volpelleres Centre.

L'alcaldessa també ha visitat el parc de Can Canyameres, la biblioteca Miquel Batllori i el nou pas soterrat de l'estació de FGC. El nou pas inferior al sud de l'estació de Volpelleres dels Ferrocarrils de la Generalitat va entrar en funcionament aquest setembre. Els treballs han consistit en la construcció d'un nou pas de vianants sota les vies del ferrocarril, amb una inversió de 796.000 euros. El pas uneix per sota les vies els carrers de Victor Català i d'Alfons d'Aragó. Aquesta obra millora la connexió dels barris de Coll Favà, Sant Domènech i Volpelleres.

Pel que fa al nou parc de can Canyameres ja està pràcticament finalitzat, a falta d’enllestir els darrers retocs. Els treballs han servit per recuperar paisatgísticament tota la parcel·la ubicada entorn de la masia de Can Canyameres. S’hi ha plantat arbres i adequat un nou parc infantil. Així mateix, al seu costat també s’hi ha adequat un espai per a gossos.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat acompanyada en la seva visita per la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira; el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, i la regidora de Comerç, Mayte Pérez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.