La Jornada d'Emprenedoria posa en valor la importància de 'cuinar' els projectes

Economia

Publicat el 15/oct/15 per Mar Castro

800 emprenedors i empresaris s'han reunit aquest dijous al Teatre-Auditori en la 7a Jornada d'Emprenedoria, centrada enguany en la cuina i en la importància de 'cuinar' i treballar a fons els projectes empresarials. L'acte, organitzat per la Cambra de Comerç de Terrassa, ha tingut una ponència central a càrrec de la xef Carme Ruscalleda, que ha exposat el valor d'innovar sense perdre la qualitat i pensant sempre amb el consumidor.

Carme Ruscalleda ha relacionat el món de la cuina amb el de l'emprenedoria. La cuinera ha fet servir el seu ofici per fer entendre que els projectes mereixen atenció i autocrítica.

Carme Ruscalleda

S'ha de dedicar a la cuina el temps que mereix. Hi ha coses que són molt ràpides i altres que mereixen un confit lent. El que s'ha de fer és posar molt atenció, no abaixar la guàrdia, ser autocrític i saber que demà ho faràs millor si avui has treballat sense trampes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Marià Galí, ha explicat que la innovació i els canvis que ha viscut el món de la cuina en els darrers anys està servint per contribuir a donar idees a altres sectors.

Marià Galí

El món de la cuina reuneix tots els ingredients en aquests moments perquè hi ha una gran innovació i grans cuiners emprenedors. Això contribueix a donar idees a altres sectors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha valorat que Sant Cugat aculli propostes d'aquest caire. Segons Brugarolas, serveixen per posicionar la ciutat i ajuden a crear sinergies entre l'administració, les empreses privades i la universitat.

Carles Brugarolas

Estem consolidant el que és la segona gran trobada en l'àmbit de l'emprenedoria del país. No és poca cosa i, a més, tenim molt marge de creixement.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada ha ofert també conferències de representants d'empreses com Europastry, Frit Ravich i Casa Ametller, que han exposat les seves experiències empresarials. Els participants han gaudit, a més, d'espais de 'networking' per conèixer altres projectes i relacionar-se.