Moventia, distingida amb el Premi Egarsat Prevenció de Cecot


  • Comparteix:

Web de l'empresa

Web de l'empresa

Cecot ha reconegut Moventia amb el 16è Premi Egarsat Prevenció 'Junts cap a una Empresa Saludable' en La Nit de l'Empresari. L'empresa santcugatenca ha rebut 11 vots del jurat i ha resultat guardonada entre les 62 candidatures presentades enguany. Els premis s'atorgaran el 9 de novembre a Terrassa.

L'empresa de transport té la seu corporativa a Sant Cugat i treballa en solucions globals a persones i institucions per a cobrir les necessitats de desplaçaments diaris i puntuals. Les empreses que formen Moventia transporten més de 90 milions de persones l'any i distribueixen prop de 15.000 vehicles anuals, tants nous com d'ocasió. Per dur-ho a terme, el holding compta amb 2.100 col·laboradors.

Moventis, dedicada al transport de viatgers per carretera, i Movento, que treballa en la compra de vehicles i serveis relacionats, són les dues unitats de negoci del 'holding'.

La Nit de l'Empresari reconeix enguany el president de Vueling, Alex Cruz, amb el Reconeixement Cecot 2015 per la seva trajectòria professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.