L'alcalde, 'indignat' per un nou endarreriment de Renfe, no descarta alguna acció de pressió


  • Comparteix:

Diu que l'estació es malmetrà i la situació és ja 'desesperant'.

Diu que l'estació es malmetrà i la situació és ja 'desesperant'.

'Indignació' pel nou retard del ministeri de Foment per posar en marxa l'estació de Renfe de Coll Favà. L'alcalde considera 'desesperant' aquest nou endarreriment en l'entrada en funcionament de la línia de passatgers Mollet -El Papiol. Lluís Recoder ha anunciat que estudia la possibilitat d'engegar algun tipus de mesura de pressió amb la resta de municipis afectats com ara Rubí.

'Incomprensible i desesperant'. Així ha qualificat Lluís Recoder la situació de l'estació de Renfe de Coll Favà que, tot i estar enllestida, resta inhàbil sense data per la seva entrada en funcionament.

Segons ha explicat l'alcalde, en l'última entrevista amb el ministeri de Foment, es va dir que la línia de passatgers de Renfe es posaria en marxa, previsiblement, aquest mes de maig. No obstant, a dia d'avui; res de res. Recoder creu que després de successius i reiterats retards, la situació és 'indignant' i difícilment comprensible pel conjunt de la ciutadania:

Lluís Recoder

Tot plegat és desesperant. No es pot entendre. A més l'estació es malmetrà.


A més, segons Recoder, es corre el risc -més que probable- que, amb el pas del temps, l'estació es vagi deteriorant i fins i tot pugui ser objecte d'actes vandàlics.

Les previsions més optimistes apunten a finals d'any com a nova data per posar en marxa aquesta línia que ha d'unir ferroviàriament els dos Vallés amb el Baix Llobregat sense haver de passar per Barcelona. Ara bé, l'endarreriment es podria allargar, ben bé, fins el maig del 2005.

Acabada la paciència, l'alcalde ha anunciat que estudia -juntament amb d'altres municipis afectats- engegar mesures de pressió per acabar amb una situació que qualifica 'd'irresponsable':

Lluis Recoder

Miraré d'engegar alguna mena d'acció amb altres municipis afectats per aquesta línia com ara Rubí.


La remodelació de l'estació de rodalies de RENFE, pendent d'entrar en funcionament des del 99, incorpora la construcció d'un aparcament de per 240 places i ha tingut un cost de 2.200.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.