Bitchain, 'desbordada' per la demanda de caixers de 'bitcoins'


  • Comparteix:

El caixer que donarà servei a l'estació d'FGC / Foto: Bitchain.eu

El caixer que donarà servei a l'estació d'FGC / Foto: Bitchain.eu

La companyia Bitchain, ubicada a Sant Cugat, acumula més de 100 peticions d'instal·lació de caixers de les monedes virtuals 'bitcoins' arreu del món mig any després de la seva posada en marxa. Aquest dimecres ha entrat en funcionament un caixer a l'estació de plaça d'Espanya de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), el primer en una estació de tren.

Amb una quinzena de caixers repartits per diferents punts de Catalunya, l'Estat espanyol i Europa, la companyia santcugatenca ha vist com els seus caixers d'aquesta moneda virtual han despertat l'interès de moltes ciutats del món.

Això fa que Bitchain es trobi 'desbordada' i en ple període de creixement quan encara no ha celebrat el mig any de vida. Un dels socis de l'empresa, Jordi Alcaraz, ha explicat a Cugat.cat que aquesta situació ha superat totes les previsions.

Jordi Alcaraz

Tenim una demanada de més de 100 ubicacions a arreu del món. Ens vam constituir fa més de cinc mesos i no esperavem aquesta repercussió.


Alcaraz ha subratllat, a més, la instal·lació del caixer a l'estació de FGC i l'aposta que suposa per part de la Generalitat optar per aquest sistema. El responsable de l'empresa confia que aquest projecte tingui continuïtat i 'ajudi' perquè Bitchain esdevingui un 'referent' mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.