La piscina del Parc Central serà coberta a partir del curs 2016-2017 i obrirà tot l'any


  • Comparteix:

La piscina del Parc Central serà coberta

La piscina del Parc Central serà coberta

La piscina del Parc Central obrirà durant tot l'any a partir del curs 2016-2017. Això serà possible perquè l'equipament es cobrirà i se li farà una posada a punt. L'anunci arriba gràcies a l'aprovació d'una moció original d'ERC-MES amb esmenes de l'equip de govern. Tots els partits hi han donat suport, tret de C's i el PP, que s'han abstingut.

ESCOLTA-HO

La moció recull que es farà un estudi de viabilitat tècnica, ambiental i econòmica d'un projecte executiu de cobertura i posada a punt de l'equipament. Serà el pas previ a obrir la piscina tots els mesos a partir del curs 2016-2017, tot i que a l'acord no s'especifica el mes concret d'obertura.

El regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha destacat que la cobertura de la piscina del Parc Central alliberarà el complex esportiu de la Rambla de Celler.

Èric Gómez

Això permetria la descentralització de les activitats. A més, un espai exclusiu de piscina permetria oferir abonaments només de piscina.


El regidor d'Esports, Eloi Rovira, explica que ara cal analitzar com es farà la cobertura.

Eloi Rovira

La piscina es pot cobrir però hem de valorar quin tipus de cobertura és el més eficient.


L'acord es donarà a conèixer a entitats veïnals, al consell sectorial d'Esports, a la coordinadora d'entitats esportives i als centres escolars del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.