Ferran Adrià ofereix avui una ponència a la final del concurs C4BI d'Esade


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: ESADE

Cartell de la iniciativa / Foto: ESADE

EsadeCreapolis acull aquest dimarts la final del Creativity for Business Innovation Challenge (C4BI), que tindrà ponències del xef Ferran Adrià i del director de marca i comunicació de l'empresa Roca, Xavier Torra. La trobada començarà a les nou del matí amb la presentació dels projectes finalistes d'aquest concurs, que se sotmetran a la deliberació del jurat, que decidirà quins són els millors.

El C4BI és una competició impulsada per ESADE i elBullifoundation dirigida als estudiants dels campus de l'escola de negocis d'Esade que té com a objectiu aplicar el concepte de l'auditoria del procés creatiu a l'àmbit de l'empresa. Els cinc projectes finalistes són Sugar Factory, Comemos Lab, Caldo Molecular, Los Creators i Mie Consulting.

El xef Ferran Adrià forma part del jurat i ha acompanyat els aspirants en l'elaboració del projecte. Els altres jutges són Xavier Torra, de Roca, i el degà d'Esade Business School, Josep Franch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.