L'equip de govern es reuneix amb Pimec per estrènyer relacions


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha reunit aquest divendres amb representats de la patronal de micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, Pimec, per reforçar la col·laboració entre les dues entitats. La reunió també ha servit per explicar les principals línies de treball del consistori en matèria econòmica per aquest mandat.

És la primera presa de contacte entre representants de la patronal i el nou equip de govern, sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig. A la reunió hi han assistit per part de Pimec el president de la patronal al Vallès Occidental, Francesc Elias; el dels joves, Xavier Núñez, i el de la sectorial de Comerç de la comarca, Jaume Maranges.

Per part del consistori, hi ha assistit el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i la regidora de Comerç, Mayte Pérez. La trobada també ha comptat amb representants de l'associació Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.