Casa Tió obre avui la botiga al carrer de Francesc Moragas

La nova botiga, al carrer de Francesc Moragas

Economia

Publicat el 26/nov/15 per Albert Prat

L'empresa de productes càrnics Casa Tió obre aquest dijous la primera botiga a Sant Cugat. El comerç, situat al número 10 del carrer de Francesc Moragas, oferirà tot el catàleg de productes de l'empresa com ara carns, embotits i plats preparats. De moment, donarà feina a quatre persones, però els responsables esperen poder contractar-ne fins a set en els propers mesos.

Per celebrar la inauguració, la botiga santcugatenca oferirà durant tot el dia degustacions dels seus productes i ofertes especials d'obertura en productes seleccionats. La consellera delegada de Casa Tió, Lali Molera, assegura que Sant Cugat és una ciutat molt interessant per a l'empresa.

Lali Molera

No coneixíem gaire Sant Cugat i quan vam començar a conèixer-la vam veure que la gent fa molta vida al centre. Pensàvem que era una ciutat dormitori, però vam veure que no era així i que hi havíem de ser.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Casa Tió està en funcionament des de 1916. En els últims anys, amb la crisi, ha viscut un procés d'expansió cap a zones urbanes a la recerca d'un nou públic objectiu.