VAIC i Esade creen un sistema de lloguer de bicicletes per a alumnes que fan tard


  • Comparteix:

Les bicicletes es poden adquirir a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cedida

Les bicicletes es poden adquirir a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cedida

La botiga especialitzada en bicicletes elèctriques VAIC ha posat en marxa aquest dilluns #ExpressEbikes, un sistema de lloguer de bicicletes per desplaçar-se des de l'estació de FGC de Sant Cugat a Esade. La iniciativa, en col·laboració amb un projecte d'estudiants del centre universitari, té com a objectiu evitar que els alumnes facin tard a classe. #ExpressEbikes, encara una prova pilot, estarà en funcionament fins divendres de la setmana vinent i el preu del lloguer de cada bicicleta és de quatre euros, tres si es fa amb reserva.

Els alumnes d'Esade que vulguin utilitzar aquest sistema hauran de fer les reserves a la pàgina de Facebook de la iniciativa. La recollida dels aparells s'efectua de dos quarts de nou a un quart de deu del matí a la plaça de Lluís Millet i s'han de retornar, com a molt a tard, a les set del vespre al local de VAIC o bé deixant-la al pàrquing de bicicletes.

El gerent de VAIC, Jordi Castelló, ha explicat a Cugat.cat que #ExpressEbikes està pensat perquè els alumnes d'Esade tinguin una solució en cas d'arribar tard a classe.

Jordi Castelló

És per aquells estudiants que arriben justos de temps. Aquesta distància de 15 minuts a peu es fa una eternitat i tenen la sensació que podrien anar molt més de pressa.


La iniciativa ha sorgit de l'assignatura 'Creating and Capturing Value through Business Models', del màster d'Esade en Innovació i Emprenedoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.