VAIC i Esade creen un sistema de lloguer de bicicletes per a alumnes que fan tard

Les bicicletes es poden adquirir a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cedida

Economia

Publicat el 1/des/15 per Sergio Morales

La botiga especialitzada en bicicletes elèctriques VAIC ha posat en marxa aquest dilluns #ExpressEbikes, un sistema de lloguer de bicicletes per desplaçar-se des de l'estació de FGC de Sant Cugat a Esade. La iniciativa, en col·laboració amb un projecte d'estudiants del centre universitari, té com a objectiu evitar que els alumnes facin tard a classe. #ExpressEbikes, encara una prova pilot, estarà en funcionament fins divendres de la setmana vinent i el preu del lloguer de cada bicicleta és de quatre euros, tres si es fa amb reserva.

Els alumnes d'Esade que vulguin utilitzar aquest sistema hauran de fer les reserves a la pàgina de Facebook de la iniciativa. La recollida dels aparells s'efectua de dos quarts de nou a un quart de deu del matí a la plaça de Lluís Millet i s'han de retornar, com a molt a tard, a les set del vespre al local de VAIC o bé deixant-la al pàrquing de bicicletes.

El gerent de VAIC, Jordi Castelló, ha explicat a Cugat.cat que #ExpressEbikes està pensat perquè els alumnes d'Esade tinguin una solució en cas d'arribar tard a classe.

Jordi Castelló

És per aquells estudiants que arriben justos de temps. Aquesta distància de 15 minuts a peu es fa una eternitat i tenen la sensació que podrien anar molt més de pressa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La iniciativa ha sorgit de l'assignatura 'Creating and Capturing Value through Business Models', del màster d'Esade en Innovació i Emprenedoria.