L'empresa SoloStocks s'alia amb Alibaba per expandir-se a l'Àsia


  • Comparteix:

La companyia santcugatenca SoloStocks, dedicada al comerç electrònic entre empreses, ha signat una aliança amb el gegant xinès Alibaba. Amb aquest acord, els negocis que formen part de la plataforma santcugatenca guanyaran accés al mercat asiàtic, on la companyia xinesa té gran implantació. SoloStocks preveu començar la setmana vinent la fase de proves amb la vista posada a fer el llançament oficial el març.

L'empresa va néixer fa 15 anys i té les oficines centrals a l'avinguda d'Alcalde Barnils. Ara mateix, hi ha disponibles més de 2,8 milions de productes de més de 50.000 proveïdors. La companyia està especialitzada en els segments de la construcció, l'hostaleria, salut, alimentació, tèxtil i automoció.

Ara mateix SoloStocks té presència a 12 països d'Europa i l'Amèrica Llatina. L'empresa té una plantilla de 48 persones i tot el seu negoci està centralitzat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.