Neix a Sant Cugat Trabeja.com, un portal social de serveis entre persones


  • Comparteix:

Cartell de la web Trabeja.com

Cartell de la web Trabeja.com

El santcugatenc Nitai Anidjar és un dels impulsors del portal Trabeja.com, una web que facilita el contacte entre clients i professionals d'àmbits diversos que es troben a la mateixa zona. El projecte ja ha aconseguit 2.500 perfils laborals en els primers set mesos de vida i té l'objectiu immediat de crear una aplicació per a mòbils.

Al portal es poden oferir o trobar serveis dividits en 12 categories on destaquen l'oci, les reformes, l'educació i la salut, entre d'altres. El funcionament per als professionals és gratuït i els clients acorden directament amb l'altra part la transacció econòmica que es derivi de l'intercanvi.

Anidjar ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és posar en contacte perfils que viuen a la mateixa zona per facilitar la mobilitat. Per Anidjar és important que el portal doni la possibilitat d'opinar obertament sobre l'experiència per facilitar futures cerques d'altres clients.

Nitai Anidjar

Són serveis locals de persones a persones. Intentem trobar gent del mateix barri on viu el sol·licitant i, a més, es pot opinar obertament de l'experiència contractada.


Trabeja.com té una àrea d'influència que s'estén per tot l'Estat espanyol i la idea és ampliar, encara més, la proposta a altres indrets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.