Els comerços de Sant Cugat deixen de regalar bosses de plàstic amb les compres


  • Comparteix:

Els comerços deixaran de regalar bosses de plàstic

Els comerços deixaran de regalar bosses de plàstic

El petit comerç santcugatenc ja no pot oferir bosses de plàstic gratuïtament als clients. Amb l'arribada del 2016, entra en vigor l'acord de l'Agència Catalana de Residus amb els agents comercials per reduir la utilització d'aquests objectes. A partir d'ara, els comerços faran pagar per les bosses, una situació que no preocupa els petits comerciants santcugatencs, que asseguren que ja les han anat fent desaparèixer amb diverses mesures.

Alguns comerços ja estan preparats per afrontar aquesta prohibició i utilitzen bosses de paper o d'altres materials reciclats. A més, els consumidors estan conscienciats i cada vegada més fan servir bosses reutilitzables que porten de casa, assegura el president de Sant Cugat Comerç, Josué Sospedra.

Josué Sospedra

Cada cop veus més gent que porta les seves bosses. M'hi trobo sovint a la botiga. Tant consumidor com botiguers hem anat fent el canvi d'una manera molt natural.


Amb aquest mesura, Catalunya s'ha avançat a la Unió Europea, que preveia prohibir l'entrega gratuïta de bosses de plàstic el 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.