Media Markt dobla les seves vendes en 2003 i factura prop de 640 milions d'euros


  • Comparteix:

La cadena alemanya té un centre a Sant Cugat

La cadena alemanya té un centre a Sant Cugat

La cadena de productes electrònics Media Markt, que compta amb un establiment al Sant Cugat Centre Comercial, ha anunciat que durant l'any 2003 ha duplicat gairebé el seu volum de vendes. En el passat exercici, l'empresa ha facturat prop de 640 milions d'euros, un 90% més que en l'exercici anterior.

La cadena d'origen alemany Media Markt, dedicada a la venda de productes informàtics, electrodomèstics i videojocs, i amb una botiga al Sant Cugat Centre Comercial, ha presentat els seus resultats corresponents a l'exercici 2003. L'empresa ha facturat, als 18 centres que té a tot l'Estat espanyol, 638 milions d'euros, el que representa un increment del 89,9% respecte l'any anterior.

El director general de Media Markt, Salvador Martí, ha manifestat que aquests resultats responen a que l'empresa ha sabut 'connectar' amb les necessitats i característiques dels consumidors espanyols. La cadena d'electrodomèstics compta amb 18 centres a tot l'Estat, que donen feina a 2.300 persones. L'empresa està instal·lada, també, a 10 països d'Europa, on disposa d'un total de 315 centres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.