Comencen les rebaixes amb optimisme dels comerciants de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les rebaixes comencen aquest dijous / Foto: ACN

Les rebaixes comencen aquest dijous / Foto: ACN

Les dues associacions de comerciants de Sant Cugat confien en una bona campanya de rebaixes que millori les vendes d'anys anteriors. Sant Cugat Comerç i Centre Vila apunten a la roba - en especial, la d'abric - com el producte que més es demanarà en aquest període de descomptes que arrenca oficialment aquest dijous.

Els compradors dels establiments santcugatencs trobaran preus que poden arribar a disminuir entre el 20 i el 50%. Són uns preus que, a mesura que avancin les setmanes, poden baixar fins al 70% en alguns casos. El gerent de l'associació Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, assenyala certs indicadors que, segons diu, fan pensar en unes bones vendes.

Jesús Carballo

Les expectatives són molt bones. Esperem una bona campanya. Encara no ha arribat el fred i creiem que la roba d'abric tindrà molta demanda.


Aquest optimisme el comparteix l'Associació Centre Vila, l'entitat comercial que agrupa part dels comerços dels carrers de Sant Maria i de Xerric. Les dues plataformes coincideixen a assenyalar la moda i el calçat com els productes que gaudiran de millor sortida en aquest període.

Les dues associacions també veuen la necessitat de regular de manera definitiva els períodes de descomptes. Això hauria d'acabar amb la situació actual de xoc entre la llei catalana, més restrictiva i suspesa pel Tribunal Constitucional, i l'espanyola, que ha permès avançar als comerços rebaixes encobertes de promocions. Segons la presidenta de l'associació Centre Vila, Maria Calopa, s'ha creat una incertesa que s'ha traslladat al consumidor.

Maria Calopa

Hi ha incertesa en el consumidor. Els petits comerços volem fer el mateix que els grans establiments i aquí és on vénen els problemes.


El comerç local també ha aixecat la veu per reconsiderar els horaris per a properes campanyes nadalenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.