Bureau Veritas unificarà les oficines de la demarcació de Barcelona a Sant Cugat


  • Comparteix:

Nova seu de Bureau Veritas al Parc Empresarial de Can Ametller / Foto: Solsona Comunicación

Nova seu de Bureau Veritas al Parc Empresarial de Can Ametller / Foto: Solsona Comunicación

L'empresa francesa Bureau Veritas, amb seu a un edifici del polígon santcugatenc de Can Sant Joan, traslladarà les oficines al Parc Empresarial Can Ametller, també a Sant Cugat. L'operació, prevista pel segon trimestre d'enguany, servirà per unificar totes les oficines de l'empresa de la demarcació de Barcelona en aquesta seu central de més de 6.000 metres quadrats.

El trasllat al nou edifici, gestionat per AXA Investment Managers-Real Assets, pretén millorar l'accessibilitat als seus clients i l'entorn dels treballadors en un espai més ampli i lluminós.

Aquesta operació representa, segons la companyia, 'un dels majors trasllats del sector a la demarcació de Barcelona, posant de manifest la recuperació del sector'.

Bureau Veritas, dedicada a la verificació, inspecció i certificació, té més de 66.000 treballadors i al voltant de 1.400 oficines i laboratoris repartits per tot el món. A Sant Cugat, la plantilla és d'unes 400 persones, segons la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.