La Cambra de Terrassa ajuda a crear un centenar d'empreses a Sant Cugat el 2015


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una oficina / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una oficina / Foto: ACN

Un centenar d'empreses s'ha creat durant el 2015 a Sant Cugat amb l'ajut de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Això suposa el 69% del total d'empreses posades en marxa l'any passat a través del servei de l'ens cameral, que és de 145. En total, la Cambra ha assessorat 393 projectes de nova empresa, dels quals 235 són del municipi, el que equival al 60%.

Dels 393 projectes de nova empresa assessorats per la Cambra de Terrassa, 145 s'han materialitzat i 95 estan en procés d'estudi i anàlisi del pla de negoci per assegurar la seva viabilitat. Amb aquestes xifres, creix un 21% les noves empreses creades amb l'ajuda de la Cambra de Terrassa respecte al 2014.

Durant el 2015, també ha crescut el percentatge de viabilitat de les iniciatives emprenedores tutorialitzades per la institució, ja que el 34% s'han constituït com a empreses de nova creació.

Respecte al perfil dels usuaris, el 56% tenen edats compreses entre els 30 i els 45 anys, i el 17% són menors de 30.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.