Sant Cugat comença el 2016 amb una taxa d'atur del 8,8%


  • Comparteix:

Una de les oficines de treball de la Generalitat / Foto: ACN

Una de les oficines de treball de la Generalitat / Foto: ACN

Sant Cugat ha començat l'any amb una taxa d'atur del 8,8%, segons dades de l'Observatori del Vallès Occidental. Això significa un descens interanual del 13,1% i del 2,1% respecte el novembre de l'any passat.

En l'actualitat, hi ha 3.243 persones sense feina a la ciutat. La desocupació afecta més les dones, amb una taxa del 9,7%, que els homes, amb un 7,9%. Segons l'observatori, la franja d'edat que més pateix l'atur són els majors de 45 anys, amb una taxa del 10,8%. La segueixen els menors de 25 anys, amb el 9,7%, i el col·lectiu d'entre 25 i 44 anys, amb gairebé el 7%.

L'atur de la comarca
El Vallès Occidental registra 66.529 persones sense feina, la xifra més baixa des de 2009. La taxa d'atur de la comarca, gairebé el 16%, suposa una reducció de l'1,1% respecte el novembre de l'any passat. Si es compara amb la dada interanual, la caiguda és de l'11%.

15 dels 23 municipis registren una taxa d’atur inferior a la comarcal. L’atur ha caigut a tots els municipis respecte el desembre, a excepció dels lleugers increments a Ullastrell, Castellbisbal, Barberà del Vallès i Ripollet. Encapçalen els municipis amb una taxa d’atur superior a la mitjana Badia del Vallès (23,6%), Terrassa (18,4%) i Rellinars (18,2%).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.