Rodamco ven a Agrupació Mútua dos immobles d'oficines a Sant Cugat per 15 milions d'euros


  • Comparteix:

Els edificis estan al polígon Can Sant Joan i a la carretera de Rubí

Els edificis estan al polígon Can Sant Joan i a la carretera de Rubí

Agrupació Mútua ha adquirit per un valor de 15 milions d'euros dos edificis d'oficines al polígon Can Sant Joan. Els immobles, que eren propietat del fons d'inversió holandès Rodamco, acullen les oficines d'empreses com Adidas i Pharma Diagnostics, entre d'altres.

L'edifici Horizon, de 6.400 metres quadrats, està situat a la carretera de Rubí, molt aprop del Sant Cugat Centre Comercial. Actualment acull les oficines d'Adidas, Pharma Diagnostics i Casco Decor, del grup Azko Nobel. Per la seva banda, l'edifici Onada, de 2.900 metres quadrats, està ubicat al polígon Can Sant Joan, i reuneix les seus comercials de GE Plastics, Cargill i Elen Pharma, entre d'altres.

Tots dos immobles tenen una antiguitat de 10 anys i, segons els assessors immobiliaris de Rodamco, es troben en un 'excel·lent' estat de conservació.

Aquestes vendes formen part de l'estratègia de la divisió espanyola de Rodamco de desprendre's de les seves inversions en immobles d'oficines per concentrar-se, progressivament, en l'adquisició i gestió de centres comercials i naus industrials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.