La consultoria GFT escull Sant Cugat per ubicar la seva seu mundial per al sector financer


  • Comparteix:

A la nostra ciutat, l'empresa compta amb 330 treballadors

A la nostra ciutat, l'empresa compta amb 330 treballadors

La consultoria alemanya GTF ha centralitzat a Sant Cugat la seva seu mundial per al sector financer. Aquesta mesura reforça el posicionament de la divisió espanyola de la multinacional a la nostra ciutat, on actualment hi treballen 330 empleats, tres quartes parts de la plantilla total de GFT Iberia.

Dels 520 treballadors que formen actualment la plantilla de la divisió espanyola de GFT, 330 estan a la seu de la nostra ciutat, que s'ha convertit en el centre mundial de la consultoria tecnològica alemanya per al sector financer. GFT Iberia, filial del grup GFT Technologies, té altres delegacions a Saragossa, amb més de 120 empleats, i a València, amb uns 60 treballadors, a més d'una seu comercial a Madrid.

En l'exercici anterior, GFT Iberia va aconseguir que el 60% de la facturació provingués del mercat internacional. Entre els principals clients d'aquesta consultoria tecnològica hi ha entitats com La Caixa o Banc Sabadell, i empreses asseguradores com Catalana Occident, Zurich, DKV o Mapfre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.