Fomentar sinergies entre investigació i empreses, principals reptes de l'Àmbit B30 per al 2016


  • Comparteix:

Foto de família del consell plenari de l'Àmbit de la B30 / Font: Cedida

Foto de família del consell plenari de l'Àmbit de la B30 / Font: Cedida

L'associació Àmbit B30, de la qual forma part Sant Cugat, es marca com a principals objectius del 2016 crear sinergies entre les empreses i centres d'investigació, i prioritzar els serveis de mobilitat del corredor. Així s'ha presentat a la sessió del consell plenari de l'associació que ha tingut lloc aquest divendres a Sant Quirze del Vallès. Durant el plenari també s'ha revalidat per unanimitat el càrrec de Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, com a president de l'associació.

Potenciar les telecomunicacions en àrees d'activitat econòmica, captar noves empreses i implantar noves tecnologies són les actuacions més immediates que es marca l'Àmbit B30 per als propers mesos. Per aquest últim punt, l'associació es basarà en dues eines: el 'Núvol B30', que servirà per alliberar als ajuntaments de feina amb les bases de dades, i noves sèries de biosensors que serviran per fabricar productes d'alta tecnologia. Tot plegat té l'objectiu d'atraure capacitats internacionals.

La trobada d'aquest divendres ha servit també per actualitzar la comissió executiva, presidida per Monràs. L'Ajuntament de Sant Cugat ostenta una de les vuit vicepresidències i la secretaria ha anat a parar a mans de l'Ajuntament de Martorell.

L'Associació Àmbit B30
L'Àmbit B30 agrupa 55 organitzacions de 23 municipis de les comarques del Vallès Oriental, Occidental i Baix Llobregat. L'entitat va néixer amb l'objectiu de potenciar i promoure el desenvolupament del territori mitjançant la creació de sinergies entre empreses, centres de recerca i universitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.