L'empresa santcugatenca Pide y Come expandeix negoci a Tarragona


  • Comparteix:

Web de Pide y Come

Web de Pide y Come

L'empresa santcugatenca Pide y Come expandeix el negoci i properament arribarà a Tarragona. Després de quatre anys d'existència, la companyia, que es dedica al menjar a domicili en línia, arriba actualment a nou ciutats, entre les quals destaquen Barcelona i Girona, i té 250 restaurants adherits, una quarantena dels quals són de Sant Cugat.

El director general de Pide y Come, Àlex Jarque, ha valorat, en declaracions a Cugat.cat, l'evolució de l'empresa, tenint en compte l'estat actual d'aquest tipus de companyies, després que Just Eat hagi comprat per més de 100 milions d'euros La Nevera Roja.

Àlex Jarque

L'evolució i l'expansió del negoci estan sent bastant importants. Hem de valorar com està tot el tema del 'delivery' i, per tant, valorem com ens està anant amb la nostra línia de negoci.


Pide y Come ofereix tot tipus de menjar, des de cuina americana, fins a creativa, francesa, italiana, marroquina i japonesa, entre d'altres. Les comandes surten de les cuines dels restaurants precintades amb un segell de garantia que assegura que el menjar no ha estat manipulat per ningú més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.