L''start up' Nnergix rep el premi INCENSe d'innovació al sector energètic


  • Comparteix:

Logotip de Nnergix / Foto: Nnergix

Logotip de Nnergix / Foto: Nnergix

L'empresa de nova creació Nnergix Energy Management, establerta a EsadeCreapolis, ha rebut un premi INCENSe per impulsar la innovació al sector energètic. El guardó consisteix en un premi metàl·lic de 150.000 euros i serveis d'assessorament per part de les empreses participants amb un programa d'incubació de sis mesos, consells d'experts en el sector, tallers sobre finançament europeu i suport empresarial. Al premi INCENSe, impulsat per la companyia energètica Endesa, optaven més de 250 propostes. El reconeixement s'ha entregat enguany en una trobada a Roma.

Nnergix està especialitzada en energies renovables i meteorologia, concretament en el coneixement de les tecnologies renovables i el mercat elèctric. La seva tasca es vertebra en la medició de dades i prediccions per al sector de les energies renovables.

INCENSe també ha reconegut enguany iTesTiT, ubicada al Campus de la UPC a Terrassa, per haver desenvolupat un sistema de predicció d'errades per analitzar les variables del funcionament d'un aerogenerador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.