El ple incorpora vestidors al projecte del nou pavelló de la Guinardera


  • Comparteix:

Projecte del pavelló de la Guinardera

Projecte del pavelló de la Guinardera

El futur pavelló de la Guinardera inclourà la construcció de nous vestidors. La millora del projecte es deu a una moció institucional a partir d'un text original del PP que ha passat aquest dilluns pel ple.

ESCOLTA-HO

El projecte inicial del pavelló no incloïa la construcció de vestidors, ja que es preveia que els esportistes usessin els ja existents a la zona esportiva de la Guinardera. A partir de la moció institucional, es crearà la partida pressupostària corresponent per construir els vestidors, tot i que no s'ha especificat quant s'encarirà el projecte.

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha explicat que la proposta respon a la demanda de les entitats esportives.

Álvaro Benejam

La moció constata que les entitats demanaven aquests vestidors. Per qüestions de pressupost havia estat difícil iniciar la construcció. Ara que la situació econòmica és millor, es tira endavant.


L'acord del ple es donarà a conèixer a clubs esportius, a la Coordinadora d'Entitats Esportives, al consell sectorial d'esports, al consells escolars, a la coordinadora d'AMPA i a Sant Cugat Creix.

A l'abril de 2014, el PP va considerar que la construcció del pavelló esportiu de la Guinardera, prevista en la segona fase del Pla d'Equipaments Esportius, no era prioritària per a la ciutat. Els populars van exposar que l'equip de govern havia d'afrontar abans temes més importants com les urbanitzacions a la Floresta i les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.