GFT busca 200 treballadors per a la seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Seu de GFT a Sant Cugat / Foto: GFT

Seu de GFT a Sant Cugat / Foto: GFT

La consultora GFT preveu incorporar uns 200 professionals aquest any a la seu de Sant Cugat. L'empresa busca professionals per donar resposta a la demanda de projectes vinculats a la transformació digital en el sector financer, especialment en l'àmbit internacional.

Els perfils més demandats per la companyia són analistes i consultors de negoci per al sector financer i enginyers de software en tecnologies Java, J2EE i 'front-end' per a aplicacions web i mòbils. També són necessaris professionals especialitzats en el tractament i l'anàlisi de grans volums de dades.

La plantilla de GFT a l'Estat espanyol ja ha crescut un 40% durant el 2015 i supera els 1.800 treballadors. Ara la consultora té previst seguir creixent a tot l'Estat amb 500 nous treballadors dels quals 200 s'incorporaran a la seu de Sant Cugat, 200 més a la de Madrid i 100 més es contractaran a les oficines d'Alacant, Lleida, Valencia i Saragossa. De moment, l'empresa ha formalitzat 50 d'aquests nous fitxatges durant el gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.