12 empreses s'interessen per Delphi però cap amb una oferta en ferm, segons el comitè d'empresa


  • Comparteix:

Imatge exterior de Delphi / Foto: ACN

Imatge exterior de Delphi / Foto: ACN

Un total de 12 empreses s'han interessat per la possible compra de la planta de Delphi, ha afirmat el comitè d'empresa a Cugat.cat, però cap d'elles amb una oferta vinculant sobre la taula. La representació dels treballadors ha mantingut aquest dilluns la segona reunió amb la direcció i veu positiu que la companyia encara no hagi posat data a la presentació de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO), que podria començar a l'abril.

El president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, ha afirmat que, tot i no estar tranquils, veuen positiu que la direcció encara no hagi presentat la documentació a la Generalitat, amb la qual l'empresa té previst un contacte en breu. Morán considera que aquest fet afavoreix les negociacions malgrat que la companyia ha recordat que a l'abril es produirà un excedent de la plantilla.

Malgrat no veure avenços en la trobada mantinguda, el comitè afirma que continuarà treballant per les alternatives al cessament de l'activitat. En aquest sentit, ha apuntat que aquesta setmana dues empreses més visiten les instal·lacions i pugen a 12 les interessades en la multinacional.

José Antonio Morán

Hi ha alguna empresa que ha valorat quedar-se amb la meitat de la plantilla però està massa verd per donar validesa al procés fins que no hi hagi ofertes vinculants.


La setmana passada, el comitè d'empresa va mantenir contactes amb representants de la Generalitat i els grups parlamentaris als quals van demanar que intervinguin per retardar al màxim els acomiadaments.

La direcció de la companyia no ha volgut fer declaracions, tot i la petició de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.