Els treballadors de Delphi i el govern reiteren la demanda a l'empresa perquè retardi l'ERO


  • Comparteix:

Un moment de la reunió / Foto: ACN

Un moment de la reunió / Foto: ACN

El comitè d'empresa de Delphi i les conselleries d'Empresa i Coneixement i de Treball, Afers Socials i Famílies han reiteretat la demanda a l'empresa nord-americana perquè retardi el màxim possible la presentació de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO). En una reunió aquest migdia amb els treballadors, el govern ha refermat el compromís de cercar un soci que garanteixi un projecte de reindustrialització 'a llarg termini i amb ocupació de qualitat' a la planta santcugatenca.

El president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, ha agraït la implicació dels dos consellers i ha qualificat la trobada de 'fructífera' i ha explicat que els treballadors continuen buscant nous inversors. El representant dels treballadors ha subratllat la importància que Delphi trigui el màxim possible a presentar l'ERO.

José Antonio Morán

No tenim termini perquè Delphi encara no ha presentat l'ERO. Demanem temps perquè el procés de reindustrialització tingui èxit. No és el mateix un expedient de rescissió de contractes que un expedient de reindustrialització.


El secretari d'Empresa i Coneixement, Joan Aregio, creu que les converses que estan tenint lloc entre totes les parts ofereixen diverses possibilitats per al futur de la planta.

Joan Aregio

Hem obert diferents escenaris que fan que totes les portes estiguin obertes. Seguim treballant en aquesta cerca d'opcions que puguin donar continuïtat a l'empresa.


El comitè manté reunions periòdiques amb la direcció de l'empresa, tot i que no està definida la data de la propera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.