La unificació de les dues principals associacions de comerciants de Sant Cugat, lluny


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha més de 1.500 comerços

A Sant Cugat hi ha més de 1.500 comerços

250 comerços dels més de 1.500 que hi ha registrats a la ciutat formen part d'alguna de les dues associacions de comerciants de Sant Cugat. Una de les opcions per incrementar aquesta xifra passaria per unificar les dues principals entitats del sector. Sant Cugat Comerç (StC) obre la porta a aquesta acció mentre que l'Associació de Comerciants Centre Vila no la considera perquè prefereix que cada barri tingui la seva identitat.

StC està formada actualment per 220 comerços associats i a l'abril de l'any passat va sumar esforços amb el Gremi de Restauradors de la ciutat 'per arribar més lluny'. El gerent de l'associació de comerciants, Jesús Carballo, ha posat en valor aquesta fórmula i assegura que la porta per incorporar l'altra entitat està oberta.

Jesús Carballo

Sempre hem deixat la porta oberta a la possibilitat que aquesta associació s'integri amb nosaltres. Això sí, s'han d'integrar com a StC, no com una federació.


L'associació de Centre Vila, que integra una vintena de locals del carrer de Santa Maria, de Xerric i del Torrent de la Bomba, entre altres, no veu clara aquesta opció. La presidenta de l'entitat, Maria Calopa, creu que cada barri hauria de tenir la seva associació.

Maria Calopa

Associació única, no. Sempre hem dit de fer coses conjuntes en moments concrets, però deixant que cada barri tingui la seva identitat.


Segons StC, fa tres anys que es va començar a treballar per propiciar la fusió de les dues entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.