L'atur cau un 10,36% en un any a Sant Cugat


  • Comparteix:

Oficina del Servei d'Ocupació Municipal / Foto: Santcugat.cat

Oficina del Servei d'Ocupació Municipal / Foto: Santcugat.cat

El nombre d'aturats a Sant Cugat al març és de 3.287 persones, 380 menys que fa un any, dada que representa una reducció d'un 10,36%. Aquestes dades suposen també una disminució del 0,2% respecte el febrer, quan hi havia vuit persones més a les llistes de desocupats.

A Catalunya el nombre de persones registrades al Servei d'Ocupació s'ha situat al març en 499.991 aturats, fet que suposa un descens de 10.246 persones respecte el febrer per l'impacte de les contractacions de les vacances de Setmana Santa, segons dades del ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Amb aquest descens, el nombre d'aturats se situa per sota del mig milió de desocupats, cosa que no passava des del juliol del 2009.

Al país, l'atur cau per segon mes consecutiu i encadena 33 mesos de descensos interanuals.

Al Vallès Occidental l'atur s'ha reduït un 1,09% durant l'últim mes i ara hi ha 65.366 persones registrades respecte les 66.093 del febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.