Representants de CGT a HP de Sant Cugat es mobilitzen contra 'el degoteig d'acomiadaments'


  • Comparteix:

Alguns dels treballadors que s'han concentrat davant Banc Sabadell

Alguns dels treballadors que s'han concentrat davant Banc Sabadell

Representants de CGT a Hewlett-Packard (HP) de Sant Cugat s'han concentrat aquest dijous al matí davant la seu de Banc Sabadell, un dels principals clients de l'empresa nord-americana, per visibilitzar el malestar pel 'degoteig' constant d'acomiadaments que estan patint. Segons ells, durant el primer trimestre de l'any s'han fet fora 50 persones a tot l'Estat espanyol, una quinzena de les quals són de la seu santcugatenca.

El secretari general de CGT a HP Consultoria a l'Estat espanyol, Jordi Saladie, ha explicat a Cugat.cat que la secció d'Outsourcing és una de les divisions que més ha patit acomiadaments 'sense justificació'.

Jordi Saladie

És cert que Outsourcing és una de les empreses on hi ha hagut més acomiadaments però perquè hi ha hagut un traspàs de gent d'una empresa a una altra però la situació és la mateixa: hi ha un degoteig constant d'acomiadaments sense justificació.


Saladie ha explicat que volen que els acomiadaments siguin voluntaris i que aquells empleats que volen marxar de l'empresa es canviïn pels que la companyia té pensat fer fora.

Jordi Saladie

Volem que no hi hagi aquest constant degoteig d'acomiadaments de gent. Si hi ha qui voluntàriament vol marxar, que es canviïn per aquells que s'anaven a acomiadar. Aquesta situació és la que no ens agrada.


El sindicat ha afegit que ara estan en negociacions amb l'empresa per arribar a un nou acord d'ocupabilitat. Segons la CGT, des del 2011, HP ha acomiadat més de 600 treballadors a tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.