El grup de moda femenina Escada trasllada la seu central a Sant Cugat


  • Comparteix:

Web de l'empresa

Web de l'empresa

El grup de moda alemany Escada ha traslladat la seu central de l'Estat espanyol a Sant Cugat. La companyia, fins ara estava instal·lada a Manresa, gestionarà el negoci per a la península Ibèrica des de les oficines que s'han quedat a l'avinguda de Can Fatjó dels Aurons, segons el portal econòmic Modaes.es.

El grup especialitzat en moda femenina es troba immers en un pla de reestructuració que suposarà l'acomiadament de 200 persones a Alemanya. És una mesura que, per ara, no s'haurà d'aplicar al mercat estatal, on l'empresa té contractades 225 persones.

Escada té una facturació al voltant dels 30 milions d'euros anuals. Entre l'Estat espanyol i Portugal, té 12 botigues pròpies, nou franquícies i quatre 'outlets', a més de 54 punts de venda a El Corte Inglés.

Escada, 40 anys de negoci
L'empresa va ser fundada l'any 1976 i té presència a més de 82 països amb 1.100 punts de venda. Des del 2014, Alonso Alonzo és conseller delegat al mercat estatal. Bruno Eckard Salzer n'és el president i Santiago Noguera, el director general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.