El comitè d'empresa de Delphi no descarta demanar la nul·litat de l'ERO


  • Comparteix:

Seu de Delphi

Seu de Delphi

El comitè d'empresa de Delphi no descarta demanar l'anul·lació de l'ERO presentat per la companyia si aquesta no demostra que 'actua de bona fe' en les negociacions. El president del comitè, José Antonio Morán, ha qualificat la reunió d'aquest dijous de 'frustrant' i assegura que estudiaran emprendre més mobilitzacions si la direcció manté postures immobilistes.

Segons la legislació vigent, en un expedient d'extinció de contracte les dues parts estan obligades a negociar de bona fe fins al punt que, si la representació dels empleats considera que l'empresa adopta una actitud intransigent, els acomiadaments podrien declarar-se nuls. Això exposa José Antonio Morán, després que la direcció hagi 'donat llargues' al pla de xoc que proposava el comitè.

José Antonio Morán

Nosaltres estudiarem si hi ha nul·litat o possibilitat de l'ERO al final del període de consultes. El període no ha conclòs i l'empresa pot canviar d'actitud. No obstant això, a dia d'avui el que ha fet l'empresa fins ara és motiu de nul·litat d'expedient.


Morán lamenta que la direcció encara no hagi concretat res sobre el pla de reindustrialització, fet que el president atribueix a una maniobra per 'guanyar temps' i esgotar el període de consultes per forçar els empleats a acceptar les condicions de l'empresa davant el risc de perdre les indemnitzacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.