El teixit empresarial santcugatenc s'implica per fer respirar millor la ciutat en el 2n Campionat Mundial d'Idees


  • Comparteix:

Una vintena de participants s'ha implicat en la recerca d'un Sant Cugat que respiri millor al 2n Campionat del Món d'Idees, que s'ha celebrat a EsadeCreapolis. Aquesta competició, organitzada per la consultora Globalmed, llança el repte de generar idees al voltant de quatre eixos: salut i benestar, eficiència dels recursos i agricultura, acció per al clima i l'energia i societats inclusives. En aquesta edició, però, la ciutat ha optat per adaptar el programa sota el lema 'Sant Cugat respira bé'.

Els participants, representants de bona part del teixit empresarial de la ciutat, han bolcat la seva creativitat durant les quatre hores i mitja que ha durat l'activitat, que s'ha estructurat a partir d'una sèrie de microponències que exploraven fórmules per generar un ambient saludable a l'empresa.

Actitud positiva, gestió de les persones, esport i empresa, eficiència energètica i mobilitat han estat alguns dels temes que han centrat el debat. La sòcia-directora de Globalmed, Concepció Curet, explica que el projecte serveix per demostrar que Sant Cugat és una ciutat creativa.

Concepció Curet

El que esperem és que, tot i que sigui un concurs, ens demostrem a nosaltres mateixos que som una ciutat innovadora i creativa


El concurs sorgeix amb la idea de proposar un entorn diferent per estimular els participants i alliberar-ne la creativitat, com expliquen Lluís Sallés i Susanna Garcia, participants a l'activitat.

Participants

Crec que és una bona iniciativa que planteja la possibilitat de transversalitat. / Podem trobar més espais per veure'ns, intercanviar idees i inquietuds. Podem aprendre més enllà de l'entorn en què ens movem normalment.


Sant Cugat competeix contra ciutats com Bogotà, Amsterdam i Lima per aconseguir el major nombre d'idees possible. Els resultats es faran públics aquest dilluns. L'acte ha tingut la col·laboració de l'Ajuntament, Sant Cugat Empresarial, Pluralmente i Creatus Dominus i el patrocini de Valoriza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.