L'estudi d'arquitectes Jeev es trasllada a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Preparatius de la inaguració de Jeev

Preparatius de la inaguració de Jeev

L'estudi d'arquitectes Jeev ha inaugurat aquest dijous seu a la plaça de Barcelona, número 13, després de deixar l'anterior local, al carrer de Xerric. El canvi es deu al creixement de l'empresa i de la plantilla, ara formada per 15 treballadors. En l'últim any, la companyia ha experimentat una evolució en l'arquitectura cap a un model sostenible i d'eficiència energètica que, segons els seus promotors, manté el luxe i l'exclusivitat dels seus dissenys.

La directora de màrqueting de Jeevs, Laura Ferrer, ha explicat el lligam de l'empresa amb Sant Cugat.

Laura Ferrer

Hem anat a un entorn emblemàtic, com és la plaça de Barcelona. Seguim sent fidels a Sant Cugat perquè és una ciutat on el concepte de cases de disseny s'hi contempla molt bé, però alhora el vessant del Sant Cugat verd també lliga molt amb el producte.


L'estudi Jeev es va fundar el 1997 i sobretot ha treballat en àmbit local, tot i que aspira a créixer i expandir-se a altres territoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.