El Tibidabo ofereix més de 400 llocs de treball per a aquest estiu


  • Comparteix:

L'avió centenari del Tibidabo / Foto: Ajuntament Barcelona

L'avió centenari del Tibidabo / Foto: Ajuntament Barcelona

El Tibidabo, el parc d'atraccions ubicat a la serra de Collserola, busca 420 persones per incorporar-se a l'equip de treball aquest estiu, ha comunicat l'Ajuntament de Barcelona. El parc d'atraccions cerca personal per a les atraccions, les taquilles i els centres de restauració, i ofereix contractes de dos a quatre mesos en jornades irregulars segons el calendari del parc, sempre amb els caps de setmana inclosos. Els seleccionats rebran formació interna a càrrec de l'empresa.

El Tibidabo exigeix que els candidats siguin majors d'edat i tinguin, com a mínim, estudis de nivell de batxillerat. A més, es valorarà l'experiència en el lloc al qual s'aspira. Una vegada els perfils seleccionats hagin completat el període de contractació, s'incorporaran a la borsa de treball del parc i podran ser convocats per campanyes posteriors i optar a formar part de la plantilla de fixos discontinus.

Per sol·licitar més informació o enviar el currículum al parc d'atraccions, cal dirigir-se a la web del parc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.