Sant Cugat, segona ciutat amb més assalariats de la comarca, just darrere de Terrassa


  • Comparteix:

A la ciutat hi ha més de 48.000 assalariats

A la ciutat hi ha més de 48.000 assalariats

Sant Cugat té 48.744 assalariats, un 7% més que l'any passat, xifra que la situa com la segona ciutat que més treballadors d'aquest tipus aporta a la comarca, amb un 17,2%, just per darrere de Terrassa, que representa el 17,8% del total. Són dades recollides el 31 de març a l'informe Flaix Socieconòmic de l'Observatori Comarcal del Vallès Occidental.

El nombre d'empreses a la ciutat ha augmentat un 4,6% respecte fa un any. Actualment, hi ha 3.071 companyies a Sant Cugat, un 11,7% del total del Vallès Occidental, que la converteixen en la tercera ciutat amb més negocis de la comarca precedida per Terrassa (21,6%) i Sabadell (20,8%). Segueixen Sant Cugat a força distància Cerdanyola (6%) i Montcada i Reixac (4,8%).

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha qualificat de 'molt positives' aquestes dades. Per mantenir-les, segons Brugarolas, l'Ajuntament ha de seguir treballant el foment de l'emprenedoria, les bones condicions per a empreses i el posicionament de la marca Sant Cugat.

Carles Brugarolas

Això es fa pels tres itineraris que diem sempre: necessitem més emprenedoria, hem de continuar oferint les millors condicions possibles a les empreses i hem d'insistir en el posicionament de marca de Sant Cugat per atraure companyies.


També ha crescut un 3% interanual el nombre de treballadors autònoms al municipi on 7.928 persones treballen per compte propi. En aquesta categoria, Sant Cugat és també la tercera ciutat del Vallès Occidental amb més autònoms, amb un 13,2% del total, després de Terrassa i Sabadell, que tenen totes dues un 21,2% del total comarcal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.