L'empresa Dormity.com crea un software per crear matalassos personalitzats


  • Comparteix:

Interior d'una botiga de Dormity.com  / Foto: Dormity.com

Interior d'una botiga de Dormity.com / Foto: Dormity.com

L'empresa Dormity.com, amb seu a Sant Cugat, i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han dissenyat un software que permet recomanar als clients un matalàs personalitzat. Tres anys d'investigació han aportat la solució per poder escollir el matalàs ideal per a cada persona i que no agreugi algunes de les patologies físiques lleus més comunes. L'empresa va posar en marxa fa dos anys la fabricació dels matalassos a la seva planta de producció de Rubí.

El projecte de Dormity.com s'ha fet amb la col·laboració de l'Escola Universitària Gimbernat, que va elbaorar un estudi on es classificaven diferents tipus de cossos i que en funció de l'alçada, el pes o la distància entre les espatlles se'ls associava una classe de matalàs. Totes les dades recollides es van traslladar al grup d'anàlisi del comportament humà del Centre de Visió per Computador (CVC), que va desenvolupar un software que, a partir de mapes de pressions els individus, recomana de forma automàtica el matalàs adequat per al client.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.