Sant Cugat registra el 2015 els preus més cars de lloguer i compra de naus industrials


  • Comparteix:

Polígon de Can Sant Joan / Foto: Barcelonacatalonia.cat

Polígon de Can Sant Joan / Foto: Barcelonacatalonia.cat

Sant Cugat té els preus més cars per metre quadrat en compra i lloguer de naus industrials de tot el Vallès Occidental del 2015. Ho posa de manifest l'informe sobre oferta del mercat immobiliari industrial als polígons del Vallès Occidental que publica anualment l'Observatori Comarcal del Consell Comarcal. L'estudi determina que la mitjana del preu per lloguer de naus a la ciutat és de prop de sis euros el metre quadrat, quan a la comarca és de 3,3 euros. Pel que fa a la compra, els preus a Sant Cugat quasi doblen la mitjana comarcal i se situen per sobre dels 1.400 euros el metre quadrat.

L'estudi, que analitza l'oferta del mercat immobiliari industrial a partir de les dades recollides en el Catàleg de sòl i sostre industrial dels polígons del Vallès Occidental, mostra també que el preu de venda continua la tendència a la baixa, mentre que el lloguer té un lleuger augment que ja es va iniciar l'abril de l'any passat.

Pel que fa a la superfície mitjana de les naus en lloguer, Sant Cugat està per sota la mitjana de la comarca amb 768 metres quadrats. La mitjana comarcal és de 1.950 metres quadrats.

En general, l'oferta de sòl industrial a la comarca és molt menor que la de naus industrial. A diferència de trimestres anteriors, però, la seva oferta en modalitat de lloguer es consolida com una nova opció. Sant Cugat té un 4% del total del sòl disponible de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.