Sant Cugat acull avui i demà una trobada internacional de CEO amb la participació de 100 executius


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa

Detall del cartell de la iniciativa

EsadeCreapolis acull aquest dijous i divendres la 6a edició del fòrum This Way Up (TWU), una trobada internacional de CEO per reflexionar sobre els reptes de futur del món empresarial. Un centenar d'executius d'una trentena de països visitarà la ciutat en representació d'empreses europees d'alt creixement en sectors com el software, el Big Data, l'e-health i els serveis financers, entre d'altres. Amb el lema 'Connect, Grow, Achieve', l'edició d'enguany estarà enfocada a històries d'èxit empresarial.

This Way Up és una plataforma on els CEO comparteixen la seva experiència empresarial i treballen de forma col·laborativa per trobar solucions a reptes empresarials.

A les jornades, hi participaran el fundador de l'organització internacional Entrepreneur's Organization (EO) i autor dels 'best-seller' 'Mastering the Rockefeller Habits' i 'Scaling Up: How a Few Companies Make it and Why the Rest Your say', Verne Harnish.També hi intervindran el CEO de l'empresa Moravia, Tomas Kratochvil, reconeguda aquest any a la llista Inc. 5000 que reconeix a les millors 5.000 empreses d'Europa i l'exfundador de SAP Ventures, Joerg Sievert, entre d'altres.

La trobada està organitzada per CEO Collaborative Forum amb el suport de l'Ajuntament, la Fundació Sant Cugat Actiu i EsadeCreapolis, que serà seu de les jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.