Bureau Veritas estrena avui les oficines de la demarcació al parc empresarial de Can Ametller


  • Comparteix:

Nova seu de Bureau Veritas al Parc Empresarial de Can Ametller / Foto: Solsona Comunicación

Nova seu de Bureau Veritas al Parc Empresarial de Can Ametller / Foto: Solsona Comunicación

Bureau Veritas inaugurarà aquest divendres a Sant Cugat, a dos quarts de dues de la tarda, la nova seu corporativa de la companyia amb una inversió de dos milions. L'empresa francesa, que fins ara tenia seu a un edifici del polígon de Can Sant Joan, trasllada així les oficines al Parc Empresarial Can Ametller per unificar totes les de la demarcació en aquesta seu central. El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, presidirà l'acte.

La companyia disposarà de més de 6.000 metres quadrats en la seva nova seu. Les noves oficines, que ocuparan l'immoble sencer, permetran donar cobertura a tota la zona nord-est i tindran totes les divisions de la companyia: naval, indústria, construcció i certificació. En les oficines s'ubicaran aproximadament 400 persones. Aquest nou espai destaca per la llum natural, l'entorn verd, espais oberts i la proximitat al transport públic.

Bureau Veritas té més de 66.000 treballadors i prop de 1.400 oficines i laboratoris. A la inauguració assistiran el president executiu de la companyia per a Espanya i Portugal, José Luis Manglano, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.